Redsigma – cosmetische acupunctuur, cosmetische acupunctuur, cosmetische acupunctuur Amersfoort

Bij acupunctuur denkt men toch gauw aan het herstellen van de balans in het lichaam en verhelpen van ziektes en klachten. Maar ondertussen verbetert acupunctuur ook de spierspanning en doorbloeding van de huid en de daar onderliggende weefsels. Wat betekent dat de huid na het behandelen een jonger en frisser uitstraling zal hebben. Deze gebruikswijze van acupunctuur is beter bekend als cosmetische acupunctuur.

Cosmetische acupunctuur in het kort:

  • Cosmetische acupunctuur maakt gebruik van acupunctuur en massagetechnieken om de Qi (levensenergie) en het bloed te bevorderen, te stimuleren. Het verhoogt de tonus van de aangezichtsspieren waardoor de spankracht van de huid verbetert.
  • Cosmetische acupunctuur is geen geheime wonderformule en ook géén vervanger van botox of chirurgie. Wel is cosmetische acupunctuur effectief, veilig, 100% natuurlijk en vele malen goedkoper dan cosmetische chirurgie.

Een chirurgische ingreep draagt veel bijverschijnselen, risico van vervorming, verlies van spiercontrole, maakt gebruik van chemische stoffen en heeft ook vaak een onnatuurlijke uitstraling.

Tijdens de eerste consult bij Redsigma, Praktijk voor Chinese geneeswijze in Amersfoort, worden al u wensen en de ‘probleemgebieden’ besproken. Uw behandelplan is persoonlijk en naar u aangepast. Cosmetische acupunctuur gaat niet om lokale behandeling van rimpels en donkere wallen. De behandelingen revitaliseert en verjongt lichaam en geest van binnenuit. Zodat uw gezicht jong en fris zal stralen. Naast acupunctuur maakt Redsigma gebruik van apparatuur en gezichtsmassage voor de verbetering van spierspanning. Vervolgens wordt advies gegeven op gebieden als leefwijze en voeding. Leefwijze kan invloed hebben op uw uiterlijk. Denk hierbij aan de invloed van roken op uw huid of regelmatige bezoeken aan de zonnebank. Ook voedingspatronen zijn belangrijk. Voedingsadviezen worden eventueel ondersteund door Chinese Kruiden.