Redsigma – acupunctuur Amersfoort, chinese acupunctuur Amersfoort

Onze praktijk ligt in het centrum van Amersfoort aan de Bergstraat 14. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 033-8888678 en buiten kantooruren op 06-47785588.

Redsigma Acupunctuur Amersfoort is goed bereikbaar en toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Voor de praktijk en in de zijstraten is er altijd genoeg parkeergelegenheid. Bij contact kunt u een uitgebreide routebeschrijving uitstippelen. Redsigma Acupunctuur Amersfoort heeft meerdere behandelkamers. De behandelkamers zijn zodanig ingericht dat u volledig tot rust kunt komen tijdens uw behandeling. Alle behandelkamers beschikken over een behandeltafel (massagebed) dat elektrisch verstelbaar is.

Bij Redsigma Acupunctuur Amersfoort kunt u terecht voor:

  • Acupunctuur, auriculaire acupunctuur, sound-acupunctuur, cosmetisch acupunctuur, elektro-acupunctuur;
  • Moxibustie;
  • Cupping;
  • Kruidentherapie, voedingsleer;
  • Chinese massage (Tuina), Koreaanse massage en voetmassage.

De acupuncturist en kruidendeskundige van Redsigma Acupunctuur Amersfoort is van Chinese achtergrond, heeft zowel Chinese- als Westerse geneeswijze gestudeerd en kan met u communiceren in Nederlands, Engels en Chinees. Binnen de Chinese geneeswijze heeft zij meer dan 10 jaar ervaring. Zij is actief lid van de beroepsverenigingen NVTCG Zhong, RBCZ en VNT. De effectiviteit van haar behandelingen versterkt zij door gebruik te maken van de combinatie van acupunctuur en kruiden. Lees meer in haar biografie.